0
0 Ft értékben
Kategóriáink
BabakádakBarkács termékekEdényszárítókEgyebekÉtelhordókÉteltartók, dobozokEvőeszköz szárítókEvőeszköz tartókFürdőszoba kiegészítőkFűszertartókGyümölcsmosók, sziták, szűrőkHomeboxok, ládák,kosarakIrodai termékekKenyér-, szendvics-, tortatartókKertészeti termékekKonyhai kiegészítőkKutya és macskatálakLavórokMércés edények, kiöntőkMicrobox garnitúrákPoharak, tányérokPolcok, zöldségtartókSzemetesekSzennyestartók, ruháskosarakTakarítóeszközökTálakTálcák
Legkeresettebb termékek
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
A legfrissebb hírek, és a legújabb akciók elsőkézből!
Mehet
Szállítási feltételek
Futárszolgálat, ára: 1800 Ft.

A küldemény tömege és értéke alapján a postai számítás szerint, de minimum költség: 1800ft csomagonként. A szállítási díjak - távolságtól függetlenül - az egész ország területére vonatkoznak!

Kérjük a kedves vásárlókat, hogy olyan címet adjanak meg ahol napközben 18/h -ig át tudják venni a csomagot, amennyiben nem sikeres a csomagátadás, még egyszer megkísérelik, a futár telefonon egyeztet Önnel, amennyiben akkor sem tudják átadni, a csomag visszakerül hozzánk.

Kiszállitáskor, szükség esetén a kézbesítők megpróbálják telefonon is elérni vásárlóinkat, ezért kérjük, hogy regisztráláskor valós telefonszámot adjon meg! Szállitási határidő 2 - 5 munkanap a beszállitó partnertől függően.

További feltételek